Winterevent

Winterevent bij Zomertijd

 

Bij Zomertijd kunt u ook in de winter terecht voor een feestje of partij. Terwijl het buiten sneeuwt, waait, regent of hagelt, steken we binnen de kaarsjes aan. En om uw event nog gezelliger te maken, bieden wij u het ‘I Love Holland’-spel. Een heel gezellig spel voor collega’s en vrienden onder elkaar. Laat de weergoden maar lekker hun gang gaan, want bij Zomertijd maken we er gewoon een feestje van.

 

I Love Holland

 

I Love Holland staat voor Hollandse kneuterigheid en flinke dosis gezelligheid. Daarnaast is teambuilding een belangrijke element. Toch gaat het bij dit spel vooral om een ontspannen presentatie en een feestelijk verloop. Zo worden alle deelnemers tijdens het spel ruim voorzien van een natje en een droogje. Zo krijgen de teams, onder het genot van echte Hollandse bitterballen, allerlei lastige spellen voor hun kiezen waarmee ze de winst binnen kunnen slepen. Al is winnen of verliezen niet echt van belang, want uiteindelijk lopen alle deelnemers in polonaise de tent rond.

Onder leiding van een quizmaster, onze eigen Linda de Mol, strijden collega’s, vrienden en familie met en tegen elkaar om de winst. De deelnemers worden in teams aan de tand gevoeld over hun kennis van typisch Hollandse karakteristieken en eigenaardigheden. Muziek, taal, sport en actualiteiten komen één voor één aan bod in de uiteenlopende spellen, die de teams moeten winnen om punten te verzamelen. Alleen bij voldoende kennis over ons kikkerlandje, een gezonde dosis strijdlust en een goede samenwerking maken de teams kans op de felbegeerde hoofdprijs.