Eten & Drinken

Eten & Drinken

 

Heeft u interesse in het organiseren van uw feest of partij bij Zomertijd, dan wilt u vast graag weten voor welke keuzes u staat met betrekking tot de hapjes en het eten. Hieronder een overzicht van wat we u graag aanbieden.
 

Lunch Buffet

 

Verzamelt u al vroeg bij Zomertijd, dan kunt u ervoor kiezen uw gasten een lunchbuffet voor te schotelen. Eén met alles erop en eraan. Inclusief lekkere broodjes, soep, uiteenlopend beleg (zoet en hartig), kroketten, fruit en salades. Een heerlijk tussendoortje tijdens bijvoorbeeld uw lange vergaderdag, familiedag, of bedrijfsuitje met een activiteiten.
 

Ontbijt of brunch plankje

 

Uitgebreid ontbijten of brunchen kan met de rijkgevulde ontbijtplank van Zomertijd. Dat is genieten met de familie. Of het nu Moederdag, Pinksteren of Pasen is. Of een doodgewone zondag. De ontbijtplank van Zomertijd is voor elk klein gezelschap een goede en lekkere keuze.
 

Barbecue buffet

 

Onze barbecue buffetten zijn erg in trek. Niet voor niets, want met veel zorg maken wij een uiteenlopend buffet voor u klaar. Vlees, vis, koude salades en een warm buffet. Ons barbecue buffet is een luxe diner met voor ieder wat wils. Ideaal voor uw partij.
 

Walking Diner

 

Terwijl u geniet van de borrel met uw vrienden, collega’s of familie, serveren wij u allerlei overheerlijke gerechten. Klein en smaakvol. U hoeft er niet voor aan tafel, want het idee van ons Walking Diner is vooral dat u juist lekker kan blijven staan en lopen. Zo kan u met iedereen kletsen, terwijl uw honger langzaam wordt gestild met onze fantastische Walking Diner gerechten.
 

Live Cooking

 

Live Cooking is helemaal van deze tijd en ideaal voor gasten die iets te vieren hebben. Zowel voor particuliere als zakelijke events een aanrader. Bij het Live Cooking buffet wordt uw gerecht á la minute en voor uw ogen bereid. Live Cooking bij Zomertijd is niet alleen een unieke manier van dineren, maar ook nog eens zeer smaakvol.
 

Diner a la carte

 

Naast onze buffetten hebben wij natuurlijk ook gewoon onze menukaart. Onze menukaart staat vol met heerlijke gerechten, die wij met liefde uit onze keuken toveren. Op onze lunch- en avondkaart staan onder meer luxe broodjes, vlees- en visgerechten en salades.
 

Luxe hapjes

 

Onze luxe hapjes zijn een succes op feestjes en partijen. Niet voor niets, want ze zijn ten slotte met veel aandacht klaargemaakt. Uiteenlopende hapjes, speciaal voor uw partij samengesteld én bereid. Wilt u een partij of feest organiseren bij Zomertijd? Maakt u dan gerust een afspraak om wat van die heerlijke hapjes te komen proeven.