Partij

Uw partij bij Zomertijd

 

Zomertijd biedt ruimte aan kleine en grote events. Inmiddels hebben wij dan ook uiteenlopende feesten en partijen op onze naam staan. Allemaal uniek. Iedereen heeft ten slotte eigen ideeën en wensen. Wij doen ons best om deze om te zetten in een onvergetelijke partij. Maar eerst gaan we praten. Zodat we precies weten wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Zodoende zetten we elk budget om in een geslaagd event.
 

Uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid

 

Bent u binnenkort jarig en op zoek naar een geschikte locatie voor uw partij? Heeft uw huwelijk een mijlpaal bereikt? Bent u afgestudeerd, heeft u een nieuwe baan of is er een kleine op komst? Wat u ook te vieren heeft, bij Zomertijd bent u aan het juiste adres. Mede dankzij onze warme locatie, vriendelijk en kundig personeel en natuurlijk de prachtige omgeving kunnen we elke partij laten slagen. Bovendien serveren we u graag onze lekkernijen, die we met veel aandacht voor u klaarmaken. Zo leggen we al uw gasten in de watten.

 

De mogelijkheden

 

Voordat u een locatie plant, is het handig om over een aantal zaken na te denken. Hoeveel mensen wilt u vragen? Wat zijn uw wensen met betrekking tot hapjes en buffet? Wilt u ook muziek, en zo ja, wat voor? En heeft u al gedacht aan (strand)activiteiten, om uw partij net dat beetje extra te geven?
Bij Zomertijd denken we graag met u mee. De uiteenlopende partijen die reeds op onze naam staan, variëren van tientallen tot honderden gasten. We hebben dus al wat ervaring. Dat helpt mee. Kom gerust bij ons langs, om de mogelijkheden van uw partij te bespreken.

Lees hier meer over de mogelijkheden met betrekking tot hapjes, lunch en diner op uw partij.
 

Pendeldienst

 

Wie weleens bij ons is geweest, weet dat het een aardig stukje lopen is van de parkeerplaats naar het strand. Om dat stukje te overbruggen, hebben wij een pendeldienst. Speciaal voor uw partij rijden busjes van en naar de parkeerplaats.
 

Kosten

 

De kosten van uw partij bij Zomertijd zijn geheel afhankelijk van uw wensen en het aantal personen dat u verwacht. Bent u nieuwsgierig geworden, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.