Trouwen

Trouwen op het strand

Trouwen met de voeten in het zand. Is dat niet de droom van elk bruidspaar? Bij Zomertijd Strand wordt uw droom werkelijkheid, want Zomertijd is een prachtige trouwlocatie in het Westlandse kustgebied. Trouwen in de buitenlucht, dineren bij een ondergaande zon en afsluiten met een spetterend feest. Tenzij u het anders wilt. Aan de hand van uw wensen zetten we alles op alles om u en uw gasten een waanzinnige dag te bezorgen. Van begin tot eind. We denken mee, we luisteren, we adviseren en we vertellen. Over de mogelijkheden en over onze ervaringen. Twee elementen die we te over hebben.

Trouwen op het strand

receptie

De gedroomde trouwlocatie

We kunnen er niet omheen. De omgeving van strandslag Vlugtenburg in het Westland vormt het gedroomde decor voor uw trouwdag. Geen trouwlocatie is een tropisch oord in een ver en warm land, maar gewoon, om de hoek, in de provincie Zuid-Holland. Daarom moeten we wel een klein beetje rekening houden met de weersomstandigheden. Die kunnen we, helaas, niet heel ver van te voren voorspellen. Toch is dat geen probleem. Onze binnen-trouwlocatie is namelijk eenvoudig om te toveren tot een juweeltje van een trouwdecor.
 

Mogelijkheden

Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden. Het is daarom belangrijk dat u als bruidspaar uw wensen en idee├źn kenbaar maakt. Het is daarbij niet verkeerd om ceremoniemeesters in te schakelen, die een hoop van het regelwerk uit handen kunnen nemen. Samen met het bruidspaar en eventuele ceremoniemeesters bespreken wij alle wensen, ideeen en mogelijkheden om zo tot een perfect programma te komen. We houden hierbij alle rekening met uw budget en onzekere weersomstandigheden.

Lees hier meer over de mogelijkheden met betrekking tot hapjes en diner op uw bruiloft.
 

Pendeldienst

Wie weleens bij ons is geweest, weet dat het een aardig stukje lopen is van de parkeerplaats naar het strand. Om dat stukje te overbruggen, hebben wij een pendeldienst. Speciaal voor uw partij rijden busjes van en naar de parkeerplaats.
 

Kosten

De kosten van uw partij bij Zomertijd zijn geheel afhankelijk van uw wensen en het aantal personen dat u verwacht. Bent u nieuwsgierig geworden, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.