Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje op het Westlandse strand

 

Strandpaviljoen Zomertijd is een zeer geschikte locatie voor een uniek bedrijfsuitje. Of u nu met weinig of veel collega’s bent, we weten altijd een origineel en actief programma samen te stellen. Als u dat wilt. Mocht u meer interesse hebben in een gezellig samenzijn, onder het genot van een borrel en/of smakelijk diner, dan bent u bij Zomertijd ook aan het juiste adres.
 

Zomertijd biedt ruimte aan tientallen tot honderden bezoekers. Inmiddels hebben wij dan ook uiteenlopende bedrijfsuitjes op onze naam staan. Allemaal uniek. Iedereen heeft ten slotte eigen idee├źn en wensen. Wij doen ons best om deze om te zetten in een onvergetelijke partij. Maar eerst gaan we praten. Zodat we precies weten wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Zodoende zetten we elk budget om in een geslaagd event.
 

Mogelijkheden

 

blokarten3De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt kiezen voor een lunch, borrel of diner in onze warme strandlocatie of, bij mooi weer, op ons speciaal voor u gereserveerde terras. En u kunt kiezen voor een feestavond, met hapjes en muziek. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw collega’s of gasten activiteiten aan te bieden. Bij Zomertijd kunt u kiezen voor onder meer blokarten, kitebuggyen, beachvolleybal, raften en kajakken. Leuke en unieke activiteiten, die ook nog eens veel doen voor teambuilding. In de winter is het vaak te koud voor buitenactiviteiten, maar ook dan kunnen we u een unieke middag bieden. Speel ‘I Love Holland’ met uw collega’s, een activiteit waar u nog lang over napraat.
Kortom, mogelijkheden te over. We gaan graag met u rond de tafel om een bij uw budget passend programma te bespreken.

 

Pendeldienst

 

Wie weleens bij ons is geweest, weet dat het een aardig stukje lopen is van de parkeerplaats naar het strand. Om dat stukje te overbruggen, hebben wij een pendeldienst. Speciaal voor uw partij rijden busjes van en naar de parkeerplaats.
 

Kosten

 

De kosten van uw partij bij Zomertijd zijn geheel afhankelijk van uw wensen en het aantal personen dat u verwacht. Bent u nieuwsgierig geworden, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.