Het strandpaviljoen

Het strandpaviljoen


 

Zomertijd Strand is een grote strandlocatie waar wij u, het hele jaar door, graag ontvangen. Het strandpaviljoen heeft verschillende ruimtes, die elk andere doeleinden dienen. Hieronder een overzicht, om een kleine indruk van ons strandpaviljoen te geven.

Restaurant

Als het buiten bar en boos is, zoek dan de warmte op in ons restaurant. Zowel binnen als buiten hebben wij ons best gedaan om de warmte en rust van de omgeving door te voeren bij onze inrichting. Dankzij de vele zitjes, kunnen veel mensen plaats nemen in ons restaurant en bent u ook met drukke dagen snel zeker van een plekje. We hebben zowel statafels met krukken, lage tafels met heerlijke zitbanken, lange en korte tafels. Bij Zomertijd brandt altijd een kaarsje op tafel en maken we het zo gezellig als mogelijk.

Terras & Ligbedden

Strandpaviljoen Zomertijd is een ruime locatie met talloze mogelijkheden. Zo bent u bij Zomertijd welkom voor heerlijke koude, of juist warme, versnaperingen. Bij lekker weer kunt u heerlijk plaatsnemen op ons grote terras, met een oogverblindend uitzicht op zee. We hebben veel tafeltjes met stoelen, maar misschien wilt u liever lounchen op onze gigantische hoekbanken, waarin u heerlijk onderuit kan zakken. Bovendien hebben wij een apart ligbeddenterras, waar wij u, op mooie dagen, graag van dienst zijn voor een hapje en een drankje.

Buitenbar

Naast een restaurant met bar, terras en ligbeddenterras hebben wij ook een buitenbar, die zich perfect leent voor feestjes en partijen. Dankzij alle ramen rondom onze buitenbar valt veel licht binnen en kunt u aan alle kanten genieten van de prachtige natuur. Binnenin is het licht, klein en knus. Onze buitenbar is geschikt voor partijen rond 30 personen. Op het terras rondom de buitenbar kunnen meer dan 100 mensen vertoeven. Bij mooi weer leent deze ruimte zich dan ook perfect voor kleine en grote partijen.

Serre

Onze serre is onze dinerruimte. Hier staat tijdens feesten en partijen meestal het warme en/of koude buffet opgesteld, de barbecue, de gril en het luchbuffet. Kortom, deze ruimte leent zich uitstekend voor het presenteren van uw lunch en diner. Daarnaast vindt u in deze ruimte ook zitruimte, waar u met uw gasten kunt vertoeven tijdens het diner. Net als de rest van Zomertijd is onze serre warm aangekleed. Bovendien kunt u door de vele ramen naar buiten kijken en genieten van de prachtige omliggende duinen, zee en het strand.