Feest

Uw feest bij Zomertijd

Bij Zomertijd valt wel een feestje te bouwen. Het strandpaviljoen wordt dan ook regelmatig op zijn kop gezet. Ontvang uw gasten in onze prachtige locatie en dans tot in de late uurtjes.

8

9

2015_09_05_benno_nanda_2340-800x534

Muziek

U hoeft het niet te regelen, maar u mag wel zelf kiezen. Een drive-in disco, fanfare, muzikant of zelfs een hele band. Wij krijgen het allemaal over de vloer. Afhankelijk van uw smaak en die van uw gasten kiest u zelf de muziek op uw feestavond. We kunnen u hierin wel adviseren. Dankzij onze ervaring en ons netwerk kunnen we u helpen de juiste muzikale keuze te maken.

 

Luxe hapjes

Uw gasten gaan zeker niet met een lege maag weg, want tijdens de feestavond zorgen we voor allerlei versnaperingen. Zo schenken we niet alleen de borrel in, we gaan ook bij uw gasten langs met plateaus vol lekkere hapjes. Smaakvol en uniek. Met liefde bereid. Deze luxe hapjes zijn een welkome aanvulling op uw feestavond en kunnen, indien gewenst, worden afgewisseld met bittergarnituur.

 

Pendeldienst

Misschien zijn niet al uw gasten even goed ter been. Dat is vervelend, maar gooit zeker geen roet in uw feestavond bij Zomertijd. Omdat de afstand tussen de parkeerplaats en het strandpaviljoen te overbruggen, verzorgen wij bij al onze feesten en partijen een pendeldienst. Iedereen wordt bij aankomst netjes voor de deur van het paviljoen afgezet en ook bij vertrek zijn uw gasten zeker van een plekje in de bus.